7 autocars aïllats per la neu

Fa 24 hores m’arribaven notícies de que alguns autocars havien quedat aïllats a la part central de la Serra, ja que per mor de la neu un d’ells havia quedat mig entrevassat a la carretera i no podien avançar més.

Amb el pas de les hores s’ha arribat a saber que el nombre d’autocars que quedaren aïllats varen ser 7. Fins i tot alguns nins varen haver de quedar a dormir a Lluc.

http://www.diariodemallorca.es/sucesos/2013/03/13/100-turistas-atrapados-9-horas-sa-calobra/832436.html

http://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/local/cielos-nubosos-rachas-viento-hasta-kilometros-por-hora.html

L’AEMET havia activat avis groc per nevades, per pluges i per vent. Sense entrar en consideracions de que l’avis groc tal vegada quedas curt, que falla en aquesta societat nostra perquè passin coses com aquesta?

Perque siguin efectius, els avisos han de ser transmesos a la societat de tal manera que el màxim de gent els rebi. Però això no és suficient, sino que també els ha d’entendre i assimilar. Segons informacions que m’han arribat, en aquest cas va fallar la primera passa, no es sabia que s’estava amb avis.

Però, quantes vegades feim cas als avisos meteorològics a l’hora de planejar les nostres activitats?

S’ha de millorar la transmissió dels avisos i alertes cap a la societat, però també s’ha d’aconseguir que tots nosaltres facem cas d’aquests avisos. I sí, fent cas a un avis segurament deixarem de fer coses per no res, perque moltes vegades acaba no passant res, però ens evitariem aquells casos en que sí passen coses, i a vegades no acaben bé.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s