Febrer, el més temut o el més esperat?

És habitual que les persones majors demostrin un gran respecte al mes de febrer, fent continues al·lusions a s’any de sa neu, aquell febrer del 1956 que quedarà per sempre més dintre de la memòria col·lectiva, no només de les Illes, sinó de tot el continent europeu, amb una onada de fred antològica que ho glaçà tot.

Més recentment, l’onada de fred del febrer de 2012 ens va recordar com de rigorós pot mostrar-se aquest mes.

Doncs bé, demà és dia 1 de febrer de 2013 i les prediccions meteorològiques ens indiquen que dissabte i diumenge (2 i 3 de febrer) la situació canviarà per complet. Arribarà un front fred que farà que les temperatures baixin de manera molt destacable. En cas de precipitar, cosa que no acaba d’estar del tot clara, la cota de neu podria baixar fins als 600m, esporàdicament una mica per sota. Sembla que diumenge dematí serà quan l’entrada freda serà més destacable, amb una isoterma de -5ºC a 850hPa, quan en aquests moments, a aquella mateixa alçada tenim una temperatura de 10ºC.

Rtavn722

Per saber el que acaba passant no ens quedarà més remei que seguir les prediccions dia  a dia, així com també seguir amb interès com evolucionarà la resta de mes de febrer

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s