Primer avanç pel pont

Falten ja pocs dies per tenir els primers dies festius del mes de desembre, i toca pegar un cop d’ull als models meteorològics per veure quin temps ens espera. Cal mencionar que es tracta d’una previsió extremadament genèrica pel període que va de dijous a diumenge. A mesura que ens apropem al pont ja intentaré explicar amb més detall les diferències entre el temps que farà uns dies i uns altres.

Sembla que la situació, al llarg de tots els dies del pont, vendrà dominada pel pas d’algunes àrees de baixes pressions pel nord de la nostra posició geogràfica, el que provocarà que dominin els vents de mestral (NW), això sí, sembla que amb alguns moments en què el vent podria girar més a tramuntana i gregal.

Tot i que sembla que no farà una fretada, amb el domini d’aquests vents un no pot esperar temperatures gaire elevades, i fins i tot hi ha algun model que juga amb la possibilitat d’una petita enfarinada als nostres cims per algun dia puntual.

I sí, si parlo de petita enfarinada deu ser perquè hi ha possibilitat de que tenguem alguna petita pluja, que principalment estaria concentrada al nord de l’arxipèlag, afectant amb una major probabilitat al nord de Mallorca i sobretot a Menorca, que per posició geogràfica sol ser la illa més beneficiada amb aquesta casta de situacions. Tot i això, no s’esperen grans plogudes i és probable que tenguem bastantes estones de Sol.

En resum, sembla que farà temps de jaqueta, i en algun moment també de paraigües. I si sou un poc golafres, una xocolata ben calenta serà més que agradable.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s