El gran dilema. Cala Pi o mirador de Na Foradada? Anit llampegarà

Amb unes previsions que parlen de tempestes a partir de les properes hores, els meus pensaments a hores d’ara ja estan encaminats a cercar un indret on poder-les gaudir plenament, i intentar fer-ne alguna fotografia.

Era l’estiu del 2010 quan vaig iniciar-me en les sortides nocturnes a la recerca de tempestes (les sortides diürnes ja feia anys que duraven) i he de dir que la primera temporada va ser la més fructífera fins al moment. Ara mateix intent esbrinar quin serà el millor indret per encetar la temporada 2012, que esper que doni moltes alegries.

Sembla que les tempestes més actives es generaran entre Catalunya i Mallorca, i també entre Mallorca, Pitiüses i Golf de València. El seu desplaçament sembla que provocarà que les zones més afectades a terra siguin les Pitiüses i la Serra de Tramuntana i extrem oest de Mallorca. Sense descartar que a la resta de zones també hi puguin arribar, però en principi sembla que les possibilitats són inferiors.

Davant aquesta situació, sembla que si vull veure una bona llampegada hauré d’acudir a un indret costaner per intentar fotografiar la tempesta mentre s’apropa. Els indrets que estic avaluant són sa Torre de ses Ànimes (Banyalbufar) i Mirador de na Foradada, on ja hi he anat en diverses ocasions, però avui pas pena que es ruixats arribin actius a aquests indrets, amb el que podria gaudir d’estar davall la pluja, però dificultaria l’intent de fer alguna fotografia. També em planteig la zona de Cala Pi o es Cap Blanc, des d’on es tendrien bones vistes cap a la mar al ponent de Mallorca. I fins i tot he pensat amb la possibilitat de la zona de Sant Elm.

Amb la incertesa de les previsions en aquestes situacions, crec que la decisió la prendré mirant el radar al mòbil quan ja hagi sortit de casa, sempre amb la possibilitat de canviar d’indret.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s